Мажите знаат како ! Вака се оценува женската убавина…(видео)

0
231

Мажите најдобро знаат како треба, а и што посакуваат од жените. Тие даваат најдобра оценка за тоа што ги привлекува и шти им се допаѓа. Па така и во ова видео е прикажано како тие би ги оценувале, односно како би ги дале своите гласови за женската убавина. Во еден фризерски салон се собрале мажи и кога ќе помине некоја жена или девојка тие на прозорите ги даваат своите оценки, но последната не беше задоволна, па…

Извор:Булевар

Коментирај