Маркукуле: Во изборен молк, советник од политичка партија ја координира работата на јавните претпријатија во ромската населба во Прилеп?

0
128

Во услови на изборен молк, на неколку локации во градот, посебно на улица “Беровска” и кај воените касарни, на терен работат сите јавни претпријатија во Прилеп, пишува Маркукуле.

58373179_398591604059461_1558486332836151296_n

Извор:курир.мк

Коментирај