Маникир за мажи

0
480

Маникир претставува нега на кожата, прстите и ноктите на рацете. Освен жените и мажите имаат потреба од маникир.  Во ова видео кое е наменето за мажите се прикажани неколку лесни чекори како може да се направи маникир  дома.
Погледнете го видеото:

Коментирај