Манчевски: Не се оптоварувам со „метлата“ на Заев

0
345

Министерот за администрација и информатичко општество, Дамјан Манчевски уште еднаш истакна дека воопшто не е загрижен за својата позиција, во однос на „метлата“ што ја најави Заев на почетокот на јуни.

Не се оптоварувам со тоа прашање искрено. Сметам дека за било која работа, секогаш можам повеќе, така што апсолутно ќе ја прифатам било која одлука на премиерот. Важно е процесите да продолжат понатаму, граѓаните да добијат подобри услуги“, истакна Манчевски.

Извор:Република

Коментирај