Мамички направете кукла дома!

0
802

Мамички не чекајте да дојде роденденот на вашето дете за да излезете и да му купите некоја играчка! А зошто и воопшто секогаш мора да купувате?! Направете играчки дома, заедно со вашите дечиња и не само што тоа ќе биде весело поминато време туку и ќе ја разбудите нивната креативност. Погледнете го видеото за да видите како може да направите кукла дома и тоа без да купувате некакви материјали за работа!

Коментирај