Мала мотивација за „средување“ пред летната сезона :) (за мажи)

0
597

Најголем број од машката популација има проблем со симнување на вишокот килограми во пределот околу стомакот. За да бидете во постојана форма, треба секојдневно да вежбате и да внимавате на исхраната. И не дека треба да изгледате како дечкото во видеото што следи туку само погледнете го па можеби малку ќе се мотивирате да започнете со вежби кои лично вас ви одговараат:

Коментирај