Луѓето леб немаат да јадат, а тој ќе воведувал нови ордени

0
323

Поради него и тие околу него, државата снема народ, луѓето леб немаат да јадат а тој ќе воведувал нови ордени. И тоа со името на човекот чие што дело за заштита на името го испоганија на најдрзок можен начин. Батка Киро за тебе беше/е претседател.

Извор:брегалнички.мк

Коментирај