Лицето од Сарај кое беше исчезнато, се вратило дома

0
169

На 16.11.2018 година во Полициско одделение Сарај С.И.(44) од Скопје пријавил дека околу 09:00 часот дома се вратил неговиот брат С.С.(36) кој бил пријавен за исчезнат на 14.11.2018 година.

Настанот е објавен на сајтот на МВР на 15.11.2018 година

Коментирај