Лидер: (ФОТО) Со маица од Пендаровски, на работно место во администрација

0
595

Не престануваат злоупотребите и поистоветувањето на државата со партијата.

Читатели, до Економски Лидер доставија фотографии од раководителот на секторот за хортикултура во Ј.П Водовод и Кализација, Јово Темелковски.

Со истата маица, Темелковски во неделата бил и на митингот на СДСМ.

Коментирај