Личниот фризер на принцезата Дајана конечно ја откри тајната на нејзината фризура

0
580

Тој ја запознал Дајана кога имал само 17 години. Нејзин фризер станал на нејзино барање, зашто и нејзината сестра му била клиентка. Со Дајана беше заедно секој ден во период од 12 години, а беше и првиот кој ги потрижи принцевите Вилијам и Хари. Далтон вели дека не сака да открива што се поминал со Дајана зашто тоа се нивни тајни, но тврди дека била искрено вљубена во принцо Чарлс.

-Секогаш се чувствував како да и е неопходна заштита. Мислам дека не беше подготвена на се што се случуваше во тоа семејство, рече Далтон.

Коментирај