Летен саем на книгата

0
762

Македонската асоцијација на издавачи во рамките на своите заложби за популаризација на книгата и културата на читање, продолжува со своите активности.
Првиот во серијата настани е Летниот саем на книгата во Рамстор, на кој учествуваат 7 издавачи- членови на МАИ: АНТОЛОГ – Книжевен центар, Eduka Mak Publisher, SAKAM KNIGI, КСЦ Полица, Издавачки центар ТРИ, Literatura.mk, Култура – Во светот на книгите.
Попуст и до 70% на вашите омилени наслови.
Ова лето уживајте со книга!

Коментирај