Лекарите останале во шок: Момче се жалело дека не може да дише, кога ја погледнале снимката не можеле да поверуваат (ФОТО)

0
1032

Кинески лекари се шокирале кога го прегледале пациентот кој се жалел дека не може да дише и дека чувствува болка во градите.

Имено, на рентген забележале лажица долга 20 сантиметри во грлото на мажот, а што е најчудно, таа тука била речиси година дена, а момчето немал никакви пречки.

Момчето им раскажало на лекарите дека сакало да ги импресионира пријателите со голтање на пробор за јадење, и се било во „ред“ се додека неодамна не ги удрил градите.

На лекарите им требало два часа да ја отстранат лажицата од хранопроводникот на човекот кој се превиткувал во болки, но на крајот се излегло како што треба.

Еден од лекарите рекол дека никогаш не видел вакво нешто и додал дека момчето имало многу среќа зошто голтањето на толку големи предмети е опасно по живот.

Коментирај