Купување со сопругата или девојката – вака изгледаат тие машки маки

0
391

Секој припадник на погрубиот пол кој барем еднаш излегол со неговата понежна половина на „шопинг“, гарант ги има искусено овие маки и знае за што станува збор.

                

Извор: taratur.mk

Коментирај