„Купете стопер или мојата баба нема да излезе од кафез“…(фото)

0
233

Уште еден доказ до каде може да оди навивачката лудост.

На навивач на Ипсвич толку многу тешко му паднало што неговиот клуб никако не успева да доведе засилување во последната линија па започнал да им загрозува слободата на луѓето околу себе.

Ни крива, ни должна бабата на овој внук завршила во кафез бидејќи Лидс не успева да купи стопер.

Навивач на својот Твитер профил објавил фотографија од неговата баба во кафез и се заканил дека нема да ја пушти се додека тие не купат стопер.
Англискиот клуб набрзо му одговорил на револтираниот навивач.

„Не одобрувавме вакви работи воопшто…време е да ја пуштиш твојата баба да излезе“.

Дали бабата е на слобода не знаеме, но знаеме дека Ипсвич не купи стопер…

Извор: sportski.mk

Коментирај