Крв

0
514
Blood samples in test-tubes

Адвокатот што го застапува Трпе му вели:
– За тебе имам и добра и лоша вест.
– Ајде прво лошата.
– Крвта што ти ја земаа за анализа, одговара со крвта најдена на местото на злосторството.
– Е што е добро тогаш?
– Холестеролот и шеќерот ти се супер.

Извор:Вицотека

Коментирај