Крум Николовски: ВЛАДОО, НЕ СМЕ СИТЕ ЗАБЕГАНИ

0
306

А бе Владо (не е машко име), престанете еднаш засекогаш да тресете ,,зелени,, а нас да не правите недоветни! И срамно и жално е! Кажете им на граѓаните на оваа земја дека ХИМНАТА, ЗНАМЕТО, ГРБОТ… ке бидат сменети. Кој ке ви замери? Се додека вујко Сем е зад вас, секогаш ке бидете власт!

Тамара, направила ненамерна грешка, почнала химната да ја пее од третиот стих! Не ја знае химната!??? Мижи Асан да ти бајам. Така морала да пее (да се глупира). Се разбира враќа долгови.
Рашковски не договарал тендер. И врапчињата знаат дека поимот тендер е измислен само за провизии,не само тука,туку секаде во светот. Во една Јапонија 5% провизија е исто како кога на келнерот му се дава бакшиш за услугата.Кај нас не е проблемот за тие 5%,туку ПЕТПАТИ зголемени!.

Ониј сиротиот Бошњаковски е за жалење.Да сум на негово место,веднаш ке си заминам и ке се бавам со сточарство, ама ке имам достоинство. Ке кажам она што го мислам! Можеби не сум во право,којзнае дали знае да мисли?!

Датумот, датумот…. престанете еднаш со тој датум. Турција 30 години има датум и преговара за влез во ЕУ, па ништо. Го молам Господ бог да им рече на Меркел и Макрон да ни дадат ДАТУМ.

Ни ги отекоа тестисите со тој проклет датум….

Пишува: Крум Николовски

Инспектор во пензија

Извор:брегалнички.мк

Коментирај