Крсто те поздравија браќата што лежат во затвор заради тебе: „Чувај се од силата на врзан човек, кога тогаш ќе се сретнете!“

0
6371

Крсто те поздравија браќата што лежат во затвор заради тебе осудени на повеќе од 300 години со зборовите…..

Чувај се од силата на врзан човек! Кога тогаш ќе се сретнете! Ти си знаеш

Фејсбук објава споделена на фан-страната за поддршка Слобода за Јане Ченто

Оваа реакција доаѓа како одговор на амнестираниот пратеник и одметник од волјата на народот, Крсто Муковски кој на денешната седница за Законот за јавно обвинителство рече дека смета дека си го одлежал своето за „таа несвесна грешка што ја направив“, алудирајќи на настаните од 27 април.

Коментирај