Кражба на златото на церемонијата: Госпоѓа му се насмевна на Путин, па дрпна медал? (ВИДЕО)

0
950

21. Светско фудбалско првенство во Русија помина зачудувачки, без инциденти, но до последниот момент, церемонијата за доделување на медалите. Совршено злосторство, но за влакно. Една госпоѓа, убедена дека никој не ја гледа, украде медал наменет за победникот.

Репрезентацијата на Франција со 4-2 ја совлада Хрватска, па по триумфт требаше да добие 50 медали. Но за да не се случи тоа се погрижи една жена која заборавила со колку камери се следи настанот.

Една од медалите ја става во надворешниот џеб од сакото, а тоа го прави толку вешто што во првиот момент никој не забележува што прави. Уште среде чинот успева и да му се насмевне на рускиот претседател.

Коментирај