Кралицата Елизабета II е во притвор, бидејќи кажа каков хорор ќе има во 2017 година?

0
1369

Британаската кралица Елизабета II не ја пропуштила божиќната литургија поради болест, како што објавила палатата, туку затоа што е ставена во домашен притвот, тврдат некои теоритичари на заговор.

– Кралицата е во домашен притвор и не и е дозволено да се обраќа на јавноста бидејќи за време на снимањето на божиќната портака се обидела да ја предупреди јавноста на „ мрачните сили одговорни за ужасни злосторства против најранливите, нашите деца“. Таа пред екипата на BBC ја предупреди јавноста дека во 2017 година ќе има крвопролевање какво што не е видено ни во Втората светска војна, а дека позади сето тоа ќе стои глобалната елита. Инсајдер на BBC тврди дека после тоа било наредено снимката да се избрише, а тоа што се случило да заборават, тврди Бакстер Димитриј од порталот Yournewswire.com.

Како што додава, принцот Чарлс бил повикан да го „ реши проблемот“.

– Елизабета II е ставена во домашен притвор бидејќи не сакала да сними нормална божиќна порака,а од тогаш ниту еднаш не се има појавено пред јавноста, тврди Димитриј.

Меѓутоа, многу експерти велат дека овие информации кои порталот ги наведува не се точни.

Коментирај