Костадинов призна дека СДСМ има изгубено многу гласови на избори

0
275

Портпаролот на СДСМ Костадин Костадинов во вчерашното гостување на ТВ21 призна дека СДСМ во текот на изборите изгуби многу гласови на сметка на нивната партија и коалицијата.

„Така е имаше намалување, станува збор за претседателски избори можеби и самата кампања не анимира доволно луѓе да излезат на гласање. Не знам од која причина“, појасни Костадинов.

Костадинов истакна дека без разлика на тоа на крајот на денот е битно што нивниот кандидат победил на избори.

Коментирај