Кошаркарско игралиште во Автокоманда остана без осветлување, од УМС на ВМРО-ДПМНЕ испратија порака (ФОТО)

0
134

Кошаркарско игралиште во скопската населба Автокоманда остана без осветлување, па младите од ВМРО-ДПМНЕ на креативен начин го осветлија истото.

Од УМС поставија свеќи по целиот терен за да го осветлат и да испратат порака до надлежните дека треба да водат грижа за местата за спорт и рекреација и да ги одржуваат редовно, за младите, па и постарите да можат да ги користат.

Коментирај