Комити повикаа: На 16.2 да го накрцаме до даска Јане Сандански и да предизвикаме една голема ерупција на подзаспаниот вулкан

0
692

Победаааааа !!! Рајн Некар – РК Вардар 27:30 !!!

Може ли да има подобра покана на 16.02 да го накрцаме до даска Јане Сандански и да предизвикаме една голема ерупција на подзаспаниот вулкан?

Нека се разбуди духот од Кале, нека пука, нека се тресе, нека грми од сите страни !!! 🔴⚫💪👌

#Мобилизација #ЦрвеноЦрнаРеволуција #РешилВардарДаСеБори

Фејсбук објава на навивачката група „Комити“

Коментирај