Комити: Ќе дојде ден кога Македонците ќе дојдат по своето, а „неразбраните трговци“ ќе ја платат вересијата!

0
536

Ќе дојде ден кога Македонците ќе дојдат по своето, а ‘неразбраните трговци’ ќе ја платат вересијата!

Ќе дојде ден кога и знамето и мамето, за јазикот, за историјата, сегашноста, иднината, геноцидот врз ‘својот’ народ, и за името и племето и семето…

Не отуѓивте оддамна, се отуѓивте и од ‘својата’ мајка, а 100 стапа на туѓ грб, и плачот на туѓа мајка – не болат. Ќе дојде ден, ќе гребете ко мачки!

Ние не забораваме… Кале 13.02.2011…

Фејсбук објава на навивачката група Комити кои споделија фотографија од судирот со Шверцерите на Скопското Кале од 2011 година на која пишува: Ние за Татковината… а Татковината за нас?!?

Коментирај