„Комити“ го честитаа Денот на независноста и повикаа на БОЈКОТ – „Северна“ никогаш, Македонија секогаш!

0
739

По повод денешниот празник, денот на независност на Република Македонија, официјално го искажуваме ставот на целото членство околу референдумот.

БОЈКОТ и ништо друго, со цел да го зачуваме нашето уставно име.

Да си вечна мајко МАКЕДОНИЈО!

Фејсбук објава на навивачката група „Комити“

Коментирај