Која е женската лага за време на сексот која ги шокира мажите?

0
1426

Според истражувањето спроведено врз 2.300 испитаници, дури 67 отсто од жените барем еднаш во животот глумат оргазам.

Но, тоа за мажите не е ништо ново. Она што ги изненадува е причината поради која жените се решаваат на лажен оргазам.

Дури 50 отсто од жените признале дека глумат оргазам за сексот што побрзо да заврши. Интересно е што дури 28 отсто од жените глумат дека се завршило прекрасно за да не го повредат својот партнер, а 32 отсто жени откриле дека не можат да доживеат оргазам поради својата несигурност и окупираност со изгледот.

Коментирај