Кој ви е “непријател” на Фејсбук

0
670

Ако некогаш сте се прашувале кој од луѓето на Фејсбук го одбил вашето барање за пријателство, постои начин да го дознаете тоа. Следете ги следниве чекори.

Чекор 1: Кога ќе се логирате на Фејсбук, кликнете на опцијата “Friends request” (Барањата за пријателство)

Чекор 2: Одберете  “View all” (Погледнете ги сите) на менито.

Чекор 3: Таму одберете “View sent requests” и ќе ви се појави листа на сите луѓе кои не сакале да се поврзат со вас преку Фејсбук.

Толку!

Коментирај