Кој вели дека жените не знаат да погодат тикет во обложувалница?

0
371

Обично спортското обложување го обожаваат припадниците на машкиот род, но не е исклучена можноста и жени да се занимаваат со оваа проблематика.

Пример за тоа ни е 59-годишната дама која за само 1 фунта, освои фантастични 574.000 фунти во обложувалницата на Вилијам Хил.

tiket

Таа изиграла 12 натпревари, а изборот го направила чисто случајно, односно нејзиниот син ги читал натпреварите на глас, а таа ги забележувала само тие кои и се познати нејзе.

Менаџерот на филијалата на Вилијам Хил, Карли Фолкнер изјави дека е ова е најголемата исплата во неговата кариера.

Извор: Таратур

Коментирај