17 C
Скопје
петок, август 7, 2020
Јавно+ Кога на фанатици за графити ќе им дадеш „еден тон“ боја и...

Кога на фанатици за графити ќе им дадеш „еден тон“ боја и празен хангар за цртање

0
788

На крајот можеш да очекуваш вакво нешто.

 Извор: Таратур

Коментирај