Кога ќе ти кажаат „законот е ист за сите“, а ти не си во затвор (2 ФОТО)

0
714

Кога ќе те рехабилитираат и ќе ти кажат „законот е ист за сите“, а ти не си во затвор, ја коментира фотографијата од екс премиерот Владо Бучковски и американскиот амбасадор Џеј Белји, поранешниот директор на центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски.

Тој има и интересен коментар за вицепремиерот Вицепремиерот Хазби Лика, за кој беше објавено дека му е лут на Ахмети и два месеци на доаѓал на работа.

– Кога 2 месеци не одиш на работа бидејќи си му лут на шефот, ама пошто не си го пукал и „законот е ист за сите“, и натаму примаш плата, коментира Мицковски.

Коментирај