Со коефициенти од 1.20 и уплата од 20 денари кичевец освои 72.000 евра во обложувалница (ФОТО)

0
853

Кичевецот Јован Наумоски имаше неверојатна среќа но и знаење. Тој за уплата од 20 денари успеа да погоди 30 натпревари и да освои неверојатни 72.000 евра.

Натпреварите што тој ги играше не беа со големи коефициенти но сепак со големите бонуси успеа да дојде до оваа сума. Секоја чест.

Коментирај