Клетвите на еден шарен револуционер

0
922

Нозете да ми се исушат што ги шпартав улиците во “Шарената”, десницата да ми отпадне што напишав стотици страници против, устата да ми занеме што изустив илјадници зборови против режимот…за да дојдете вие непрокопсани и да се помочате на надежта на секој чесен граѓанин!

Извор:брегалнички.мк

Коментирај