Кирацовски: Дај престанете веќе, „Рекет“ па „Рекет“!

0
417

Дај престанете еднаш веќе со таа афера. „Рекет“ па „Рекет“! Јас ќе ви кажам дека првпат борбата против корупцијата во оваа држава почнува од страна на првиот човек во извршната власт, Зоран Заев, за разлика од времето кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт, изјавил денеска од собраниската говорница екс-генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски.

Како одговор на неговите зборови, пратеничката Лилјана Кузмановска од ВМРО-ДПМНЕ му порача дека токму Кирацовски е тој кој не треба да излезе на говорницава за да зборува на тема „Рекет“.

Извор:Република.мк

Коментирај