Кили стана дедо (ФОТО)

0
150

Актерот Кирил Поп Христов – Кили стана дедо. Неговата помала ќерка Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, на свет донесе момче на кое му го даде името Аниш Круз Родригез Деан.

Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро, напиша Нина на социјалните мрежи.

Инаку, Јоана се омажи во Еквадор каде се пресели пред неколку години.

Коментирај