Кили се врати дома – режисерот Јанакиевиќ објави фотографија (ФОТО)

0
1945

Актерот Кирил Поп Христов, познат на фановите и како Кили, се врати во Македонија. Слика со актерот објави режисерот Срѓан Јанакиевиќ.

Kili-Srgjan

Кили водеше тешка борба за да го сочува неговото здравје, а на негодување на јавноста беше и суден затоа што користел марихуана за медицински цели.

Да потсетиме дека тогаш маслото од канабис се уште беше нелегално, за подоцна да се дозволи да се продава во аптеките под контролирани услови.

Коментирај