Ќе се одржи традиционалниот комитски камп “Калин камен 2019”

0
354

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ при Општинскиот комитет од Крива Паланка на 24-ти Август го организираат традиционалниот Комитски камп “Калин камен 2019”.

Во продолжение проследете ја поканата за учество на кампот упатена преку социјалните мрежи.

Почитувани млади,
2️⃣4️⃣ август резервирајте го за добра дружба ‍, стекнување нови пријателства , отварање на нови хоризонти  и споделување на искуства ️.

Нека ние младите бидеме предвесници на промените , #ОБНОВАТА е повеќе од потребна.

Ве очекуваме 

Извор:брегалнички.мк

Коментирај