Ќе „горат“ плажите од сексапил: Бикини наопаку – нов жежок летен тренд

0
543

Најновиот летен хит меѓу убавиците на Инстаграм е модната треска „бикини наопаку“ – моден тренд чие име самото кажува за што се работи, другото е прашање на визуелизација.

Многу жени тврдат дека овој бикини тренд оддава впечаток на поголеми гради, а други критикуваат дека станува збор за непрактичен тренд кој е добар само за фотографирање и толку, бидејќи не нуди потпора за градите. Трендот го иницираше италијанската манекенка Валентина Фрадеграда.

Pinky mind @valentinafradegrada #valentinafradegrada #upsidedownbikini

A post shared by ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) on

Станува збор за носење на горниот дел од дводелните бикини наопаку, со врзување на врвката точно на градите, со што се дава поголема „транспарентност“ на градите отколку при класичниот и нормален начин на носење. Но, воедно се зголемува и ризикот за несакано „испаѓање“ на градите.

Eyes close @valentinafradegrada #valentimafradegrada #upsidedownbikini

A post shared by ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) on

Bikini life @valentinafradegrada #valentinafradegrada #upsidedownbikini

A post shared by ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) on

Wearing smile ❤️ @valentinafradegrada #valentinafradegrada

A post shared by ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) on

Извор:taratur.mk

Коментирај