Катица Јанева боледува во родната Гевгелија, докторката во Бугарија

0
382

Катица Јанева не е во Скопје, туку веќе една недела е на боледување во родната Гевгелија, прима терапија и ѝ е препорачан одмор, објавува „Слободен печат“.

Докторката која ѝ го напишала боледувањето тоа го сторила на 15 овој месец, односно минатиот понеделник, а ден подоцна Јанева писмено ги известила наделжните служби во обвинителството дека е на боледување. Безмалку два дена по отворањето на боледувањето докторката, која го отворила боледувањето, заминала на одмор во Бугарија, пишува „Слободен печат“.

Извор:лидер.мк

Коментирај