Касами: Народот да реши за понатамошниот пат на нашата држава

0
150

Првиот човек на Беса, Биљал Касами не го криеше задоволството од вечерашниот постигнат договор околу предвремените избори, кои ќе се случат на 12 априил 2020 година.

Го поздравуваме овој состанок на претседателот. Одлучивме да се оди на предвремени избори и народот да реши за понатамошниот пат на нашата држава. Иако ова се случи, Македонија останува посветена на евроатланскиот пат и не се разговара за никаква друга можност, кратко порача Касами.

Лидерите се договорија: 100 дена техничка влада и избори на 12 април

Коментирај