Каролина на плажа во Мексико

0
821

Најголемата македонска музичка ѕвезда пренесе на социјалните мрежи како го минува медениот месец. Каролина Гочева и момчето, Михаул Корубин се во Мексико и на сонце. Плажата, лежалката, нишалката и коктелите се нешто што, според нашите стандарди е декор за јули, а не за јануари, но во Акапулко и во Канкун нема зима и се е сред лето.

Извор: Expres.mk

Коментирај