Карикатура на денот: Преку лешеви до целта

0
1260

Се е кажано во карикатурата на Седо Перо.

Коските на партизаните и комитите, историјата, идентитетот, и кој гази врз нив

Седо Перо@crepotod1211

59 people are talking about this

Коментирај