Каракамишева: Целата „политика“ на СДС е ГОЛЕМА РАСПРОДАЖБА НА ДРЖАВАТА!

0
1764

Целата „политика“ на СДС е ГОЛЕМА РАСПРОДАЖБА НА ДРЖАВАТА! Се фалат со продажбата на името, историјата, јазикот како најголем политички дострел!

Извинете ама вашите поданички чекори не се политика. Ќе ви симнев капа ако без промена на нашето вековно име и историја направевте политички пресврт во полза на државата. Вака сте само едни обични улични измеќари!

Фејсбук објава на Проф. д-р Тања Каракамишева

Коментирај