Каракамишева: Стратегијата на Сценаристот е до детаљ погодена – нашиве „интелектуалци“ се пропаднати во бунар!

0
1044

Не знам како ви е вам ама мене најмногу ме разочара македонската интелектуала! Со исклучок на неколкумина другите тотално потфрлија во овие најважни моменти за опстанокот на државата!

За разлика од другите земји кај што интелектуалците се носечка сила на развој и стабилност нашиве “интелектуалци” пропаднати во бунар!

Стратегијата на Сценаристот е до детаљ погодена!

Чурук луѓе задоени со странски пари заборавија на Татковината!

Се замислуваат големи граѓани на светот, а всушност се мали безначајни и неважни трутки!

Пишува: Проф. д-р Тања Каракамишева

Karakamiseva-FB-Intelektualci

Коментирај