Каракамишева: Садизмот на странциве ги пука сите плафони, Народот ќе служи како вода за перење на нивниот измет!

0
1275

Садизмот на странциве ги пука сите плафони!

Од сите до сега дојдени како и од тие што се најавени дека допрва ќе дојдат слушнаме само едно – РЕФЕРЕНДУМОТ МОРА ДА БИДЕ УСПЕШЕН И ТОЧКА!

Наредбава преведена со наши зборови е НИЕ ИЗРЕЖИРАВМЕ ВИЕ ДА СЕ САМОУБИЕТЕ И ТАКА МОРА ДА БИДЕ!

Така звучи многу подемократски отколку ние да ве решиме!

Ако Македонците одлучат да се самоубијат сите се перат! Успешен референдум ќе ја испере вината на странците и посебно вината на власта! Едноставно нема да има вина!

НАРОДОТ ЌЕ СЛУЖИ КАКО ВОДА ЗА ПЕРЕЊЕ НА НИВНИОТ ИЗМЕТ!

Пишува: Проф. д-р Тања Каракамишева на Фејсбук

Коментирај