Каракамишева: Претседателе, имате уште 2 дена да ја исправите историската неправда кон уставобранителите

0
661

Претседателе, имате уште 2 дена да ја исправите историската неправда кон уставобранителите. Имате полно уставно и законско право да ги ПОМИЛУВАТЕ. Вашето помилување, согласно меѓ.кривично право е неотповикливо и апсолутно. Неправедно ОСУДЕНИТЕ за тероризам ЗАСЛУЖУВААТ ПРАВДА!

Извор:брегалнички.мк

Коментирај