Каракамишева: После денешната осудителна пресуда за Катица Јанева, сите предмети што СЈО ги отвори паѓаат во вода!

0
1405

После денешната осудителна пресуда за Катица Јанева сите предмети што СЈО ги отвори паѓаат во вода!

Да не заборавиме дека таа беше клучен, прв специјален обвинител што го оформи тимот и што даваше амин за сите случаи, за сите дејствија, за се! Без неа ништо не се преземаше од страна на другите обвинители во тимот!

Со нејзината вина целото СЈО е компромитирано до ниво на 👇

Боки 13: Ова е политичка пресуда, парите рекетирани барајте ги кај Вице и Зоран Заев (ВИДЕО)

Пресуда за „Рекет”: Боки 13 доби 9 години, a Jанева 7 години затвор

Коментирај