Каракамишева: Одлична лекција за Вилма – Како од “институција” се станува крпа за бришење под?

0
1669

Како од “институција” се станува крпа за бришење под?

Се сеќавате на изјавата на Катица дадена пред 3 години дека “не ги признава институциите на системот” и дека само таа е легитимна во државата?

Катица е лекција за сите послушници на власта. Одлична лекција за Вилма!

Фејсбук објава на Проф. д-р Тања Каракамишева

IMG_20190721_180020_996

Не дека немам разбирање за опозицијата, но на крај памет не ми е да ја сменам Катица Јанева, вели премиерот Зоран Заев во интервју за МИА пред четири месеци.

Заев: Апсолутно не мислам да ја сменам Катица Јанева

Коментирај