Каракамишева: НИШТОВНО ИМ Е СЀ – СЀ ЌЕ ВИ СРУШИМЕ!

0
8344

НИШТОВНО ИМ Е СЕ!
1.Нелегални им се сите одлуки потпишани од пратеникот Џафери
2.Дополнително одлуката со која ја започнаа постап.за промена на Уставот ја донесоа со 80,а не со 81 пратеник.
Тоа што на крајот гласаа 81 пратеник не ја покри НЕЛЕГАЛНОСТА НА ИЗМЕНИТЕ! СЕ ЌЕ ВИ СРУШИМЕ!

Самиот факт што честитките за промената на името ни дојдоа исклучиво од странски претставници со мандат најмногу до мај и од една искезена наказа со истечен мандат Е УШТЕ ПОГОЛЕМ МОТИВ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВА БОРБА ЗА МКД!
Кариеристите на заминување и 81 домашен предавник се МИНАТО!

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА

Фејсбук објава на Проф. д-р Тања Каракамишева

Коментирај