Каракамишева: Нема исправање на криво насаденото, чаре е само корнење!

0
4026

Се сеќавате кога Таљат и заменикот секретар на Собранието изиграваа Уставен суд и ставија фус нота на указот за проглас на законот за јазиците?

Им пројде така? Одговараше некој? Не! Што мислите како ќе постапат при разрешување на министерката Мизрахи?

Повторно ќе толкуваат Устав и ќе се стават во улога на уставни судии, така?

Еднаш кога ќе тргнеш наопаку потоа нон-стоп е наопаку! Нема исправање на криво насаденото. Чаре е само корнење!

Фејсбук објава на Проф.д-р Тања Каракамишева

Коментирај