Каракамишева: Кризата на сите ни удpи шлаканица – Во трката по пари ја изгубивме човечноста!

0
1016

Во овие тешки времиња очајно се потребни солидарност, хуманизам, човечност и подадена рака.

Кризата ни удри шлаканица на сите!

Во трката по пари ја изгубивме човечноста и желбата да помогнеме на оние на кои најмногу им.треба помош, ги заборавивме семејните вредности, семејството како најважна клетка во општеството, се заборавивме себе како луѓе и се претворивме во роботи што само трчаат наоколу!

Ова посебно се однесува на политичарите.

Тие самозамислени богови мора да паднат на теме за да се освестат дека на крајот од денот се ОБИЧНИ СМРТНИЦИ!

Фејсбук објава на Проф.д-р Тања Каракамишева

Коментирај