Камчев: Јас не ти реков да ми ја носиш Катица на операција за смалување на килажа

0
2074

Орце Камчев му одговори на Боки дека во ниту еден момент не го набедувал да се слуша и споменува со политичари пред него, ниту да му покажува слики.

Јас не те набедував пред мене да се слушаш со политичари и да ми ги пушташ на спикерфон, да ми покажуваш слики, како што не те набедував да ми ја носиш Катица на операција за смалување на килажа,рече Камчев.

Извор: лидер.мк

Коментирај